וויסקי בר מוזיאון, תל אביב: בר קלאסי להפליא שתוכלו להוסיף לרשימת חובה

אם אתם אוהבים וויסקי ואתם מחפשים לילה מדהים בתל אביב, לכו לוויסקי בר מוזיאון במתחם שרונה.

 

לאחר שנפתח בשנת 2016, וויסקי בר מוזיאון הפך במהרה למקום חובה לשתות בו בתל אביב, עם חובבי וויסקי ואוהבי אוכל טוב ששמחים מהאווירה המיוחדת בבר הקלאסי הזה (לא מדובר בלילה זול, אבל זה כל כך שווה את זה).

 

עצרנו ליד הבר ביום ראשון בערב (אחד הלילות השקטים בתל אביב), והופתענו לראות את המקום מתחלף אחרי השעה תשע בערב, כך שנראה שצריך להגיע מוקדם, או להזמין שולחן/מקום ליד הבר מראש. באופן אישי, נהנינו לשבת על הבר ולצפות בברמנים המהממים והמקצועיים מאוד שעושים את העבודה שלהם בצורה מושלמת.

 

הוויסקי בר מוזיאון הוא מקום קטן וייחודי, שמאחוריו היסטוריה מדהימה (הוא היה בעבר מרתף יין במאה ה-19 והיה בשימוש על ידי המוסד עד לפני כעשור, אז אם אתם מרגישים כאילו שמישהו בודק אתכם, אתם יודעים למה (או שזה יכול להיות פשוט עניין תל אביבי). זה גם אחד הברים עם מגוון הוויסקי מהגדולים בעולם, עם למעלה מ-1000 סוגים של וויסקי לבחירתכם מכמה וכמה מדינות (תוכלו למצוא שם כמה קלאסיקות מהסקוטים והאירים, עם המון תמיכה ממספר בורבונים אמריקניים טעימים מאוד, אבל אל תתפלאו אם גם אתם מתאהבים בוויסקי מהונג קונג, הודו או אפילו מדרום אפריקה). כל הבקבוקים במוזיאון זמינים לטעימה ורכישה.

 

היינו בהנחיית הברמנים המומחים, ולמרות שאנחנו לא חובבי וויסקי גדולים במיוחד, הם לא אכזבו. אתם יכולים לבחור למעשה בין טעימות מכל הוויסקי שמוצא חן בעיניכם – או פשוט לקחת אוסף של ארבע טעימות מבקבוקי וויסקי שונים. בחרנו באופציה השנייה, שמשמעותה היא שהתוודענו לארבעה בקבוקי וויסקי שונים מרחבי העולם (כולל טעימה קטנה ומיוחדת מהודו). אתם יכולים לבחור בכל אפשרות שתמצאו, אבל במחיר של 79 שקל לארבעה סוגים שונים של וויסקי, התרשמנו לגמרי. הוויסקי מוגש גם בכוסות הוויסקי של גלנקיירן בגודל 25 מ"ל, המציגות את הארומה והטעם של המשקה. הברמנים אפילו יראו לכם כיצד להוסיף טיפות (כן, טיפות) של מים כדי להבליט את הטעם עוד יותר, כאשר שלוש טיפות הן ככל הנראה מספר הקסם.

 

ואז הגיע האוכל.

 

הברמנים אמרו לנו שאפשרויות האוכל הקיימות נועדו במיוחד להדגיש את טעמי הוויסקי ולהתאים לאווירה של המקום. והם עשו בדיוק את זה. הלכנו על מגש של נקניקים עם הזיתים הגדולים ביותר שראיתי אי פעם, חרדל וחמוצים. חברתי בחרה בפילה סלמון והתרשמה גם היא.

 

בסך הכל מדובר בבר קלאסי מאוד שירשים רבים מחובבי הוויסקי. המקום הזה כאן כדי לספק חוויה, עם נגיעה של סגנון, וכן, אנו יכולים להמליץ ​​עליו בחום.

 

אה, ובשביל הכשרים ביניכם, המקום הזה שומר על כשרות (כך שהוא לא פתוח בימי שישי ונפתח רק אחרי צאת השבת).